O nama

Poolmaster nastupa sa dugogodišnjim iskustvom koje ima osnovni cilj da pruži mogućnost izgradnje bazena, bazenskih instalacija i održavanja bazena svim segmentima društva. Svesni smo da postoji rastuća potreba za profesionalnim pristupom u izgradnji bazena, a naš tim stručnjaka razume potrebe svakog pojedinačnog klijenta. U poslovanju polazimo od stava da je svaki bazen priča za sebe, a stalna komunikacija i osluškivanje zahteva klijenata je neophodna kako bi se obezbedilo njihovo zadovoljstvo.

Image

Poolmaster prati trendove
i zahteve klijenta

Tokom poslednjih nekoliko godina, dolazi do promena u potražnji bazena, zahtevima i željama klijenata u oblasti izgradnje bazena. Dinamičnost okruženja u kome živimo i radimo dovela nas je do toga da naš sistem poslovanja razvijamo po sistemu „razmišljamo izvan granica bazena“ jer na taj način želimo da osiguramo da će se bazen koji gradite uklopiti sa vašim zahtevima i željama, a istovremeno težimo obezbeđenju dugoročnog kvaliteta. Kombinujemo prilagođeni dizajn, vrhunski kvalitet, odličnu uslugu i tehnologiju kako bismo obezbedili kvalitet i bezbednost u svakom segemntu korišćenja bazena.

Poolmaster i tim stručnjaka znaju da je vreme dragoceno, zbog čega se trudimo da proces sagledavanja i obrade svih potrebnih informacija bude što jednostavniji. Kad su u pitanju rokovi izgradnje bazena, tu smo u najvećoj meri uslovljeni vremenskim uslovima. Ipak, projekate izgradnje bazena možemo završiti okvirno u periodu od četiri do šest nedelja.

Poolmaster ceni Vaše vreme

Poolmaster ceni tehnologiju

Tehnologija je ključna kada se radi o razvoju ideja i realizacije projekta izgradnja bazena. Oprema koja se koristi za rad bazena predstavlja rezultat savremenih tehnoloških rešenja koja omogućavaju pouzdan i dugotrajan rad bazena. Tehničko - tehnološka stručnost našeg tima stoji Vam na raspolaganju kako bi Vaš bazen uvek bio spreman za korišćenje.

No Internet Connection