O nama

Mi u Poolmaster smo stručnjaci za izgradnju i održavanje bazena. Od svog postojanja pa do danas, gradili smo mnoge lepe i kvalitetne bazene za naše zadovoljne klijente širom Srbije i Evrope. Naš tim stručnjaka sastoji se od iskusnih graditelja bazena koji će vam pomoći u svakom koraku izgradnje ili održavanja bazena. Pružamo širok izbor usluga, od saveta prilikom odabira lokacije do instaliranja opreme i redovnog održavanja.

Ako želite da vaš bazen uvek bude spreman za uživanje, kontaktirajte nas i zajedno ćemo kreirati san o vašem bazenu.

Image

Poolmaster prati trendove
i zahteve klijenta

Naš tim prati najnovije trendove u izgradnji i održavanju bazena kako bismo pružili našim klijentima najbolje moguće usluge. Od modernih dizajna do naprednih tehnologija, uvek se trudimo da budemo na vrhu industrije. Naš tim stručnjaka stalno radi na svojoj edukaciji i prati nove trendove kako bi vam pružio stručne savete i pomoć pri izgradnji i održavanju vašeg bazena.

Poolmaster i tim stručnjaka znaju da je vreme dragoceno, zbog čega se trudimo da proces sagledavanja i obrade svih potrebnih informacija bude što jednostavniji. Kad su u pitanju rokovi izgradnje bazena, tu smo u najvećoj meri uslovljeni vremenskim uslovima. Ipak, projekate izgradnje bazena možemo završiti okvirno u periodu od četiri do šest nedelja.

Poolmaster ceni Vaše vreme

No Internet Connection