Obloge za bazene

Obloge za bazene predstavljaju jedno od pitanja koje daju konačan estetski efekat bazenu. U zavisnosti od želja i zahteva investitora, obloge za bazene kao njihova konačna završnica mogu biti u vidu PVC obloge – lajnera za bazene ili staklenog mozaika.

Lajner za bazene

Korišćenje lajnera ima višestruku ulogu u oblaganju bazena. Pre svega, on služi kao hidroizolacija ali se posmatra i kao završna dekorativna obloga. Karakteristike lajnera kojim Poolmaster oblaže bazene jeste lajner debljine 1,8 mm proizvođača Meller Germany. Pored toga, UV stabilnost i otpornost kao i mogućnost ugradnje na vlažne i mokre podloge dodatno garantuje njegovu dugotrajnost.
Cena izvođenja radova oblaganja bazena lajnerom se definiše u skladu sa zahtevima bazena i njegovim specifičnostima, a boju lajnera bira investitor.
Napomena: Ukoliko se odlučite za oblaganje bazena lajnerom, imajte u vidu da se za lajner koristi posebna oprema, prilagođena ovoj vrsti obloge.

Alkorplan touch

Alkorplan touch je nešto sasvim novo na tržištu kada su obloge za bazene u pitanju. Sa debljinom od 2 mm što ga čini najtrajnijim proizvodom na tržištu, ovaj lajner karakteriše vrhunski izgled sa visokoreljefnim utiskivanjem koje simulira prirodne površine poput granita, peska i mermera, dajući bilo kojem bazenu jedinstveni karakter.

Origin Touch lajner

Vanity Touch lajner

Sublime Touch lajner

Prestige Touch lajner

Elegance Touch lajner

Relax Touch lajner

Authentic Touch lajner

Adriatic blue

Light blue

Sand

Mosaic blue

Mozaik pločice

Mozaik pločice za oblaganje bazena zahtevaju prethodnu pripremu građevinske podloge i izradu hidroizolacionog sloja. Dostupne u različitim dezenima, na papiru ili mrežici, pružaju estetski ugođaj dopadljiv čak i najizbirljivijim klijentima.
Cena oblaganja bazena staklenim mozaikom predstavlja investiciju koja obuhvata materijal, hidroizolaciju, lepak i fug masu, a zavisi od kompleksnosti samog bazena.
Napomena: Ukoliko se odlučite za oblaganje bazena staklenim mozaikom, imajte u vidu da se za ovu vrstu obloge koristi posebna oprema, prilagođena ovoj vrsti obloge.

Pearl Shell

Blue Moon

Maldivi

Miami

Mediteran

Atlantic

No Internet Connection