Izgradnja bazena

Izgradnja bazena je proces kreiranja bazena u vašem vrtu ili dvorištu. Naš tim stručnjaka u Pool Master-u može vam pomoći u svakom koraku izgradnje bazena, od odabira prave lokacije do postavljanja opreme. Pružamo širok izbor usluga izgradnje bazena, uključujući izradu plana, pripremu terena, postavljanje betonske osnove i betonskih blokova, kao i izgradnju bazena po želji.

Kontaktirajte nas za više informacija o našim uslugama vezano za izgradnju bazena i zajedno ćemo ispuniti vaš san o bazenu u vašem dvorištu.

Informacije koje nam klijent pruži su od ključnog značaja za sam dizajn bazena koji nije samo ono što ste zamislili, već dizajn koji se uklapa u postojeću arhitekturu vašeg doma. Preporučujemo da razmislite o odgovorima na sledeća pitanja:

 • Koja je to dimenzija bazena koja bi bila idealna za Vas?
 • Kakvu oblogu bazena želite – lajner ili mozaik pločice?
 • Da li želite da grejete bazen?
 • Da li želite nešto od dodatne opreme u bazenu (rasveta, turbo-jet, vodene atrakcije)?

Ovo su samo neka od pitanja koja mogu pomoći u kreiranju ponude koja se odnosi na projekat izgradnja bazena. Ako ponuda zahteva određene izmene, korigovaćemo je prema Vašim zahtevima, i tek kada bude konačno prihvaćena prelazimo na realizaciju projekta izgradnja bazena.
Naš tim stručnjaka pruža uslugu izvođenja građevinskih radova, bazenske instalacije i održavanja bazena. Vaš bazen je naša briga od onog trenutka kada Vi odlučite da u njemu uživate.

Koraci u izgradnji bazena

Izgradnja bazena uključuje nekoliko koraka od početka do kraja. Evo osnovnih koraka u izgradnji bazena:

 1. Odabir lokacije: Prvi korak je odabrati pravu lokaciju za bazen, uzimajući u obzir faktore poput veličine parcele, pristupa suncu i vjetru, sigurnosti i druge okolinske čimbenike.

 2. Izrada plana: Sljedeći korak je izrada plana bazena, uključujući nacrt bazena, dimenzije i oblik, te raspored dodatnih elemenata poput stepenica, ležaljki i slično.

 3. Priprema terena: Prije početka izgradnje bazena, potrebno je pripremiti teren tako da bude spremno za izgradnju. To uključuje odstranjivanje korova i zemlje, te postavljanje osnove za bazen.

 4. Izgradnja: Nakon pripreme terena, slijedi izgradnja samog bazena, uključujući postavljanje betonske osnove, postavljanje betonskih blokova i izgradnju bazena po želji.

 5. Instaliranje filtra i pumpi: Kako bi se održavala čistoća vode u bazenu, potrebno je instalirati filter i pumpu.

 6. Postavljanje dodatnih elemenata: Nakon što je bazen izgrađen, mogu se dodati dodatni elementi poput stepenica, ležaljki i slično.

 7. Popunjavanje vodom: Na kraju, bazen se popunjava vodom i sprema za korištenje.

Ako želite da vaš bazen bude izgrađen po vašim željama i standardima, kontaktirajte nas i mi ćemo vam pomoći da ga realizujete

Cena izgradnje bazena

Cena izgradnje bazena može varirati u zavisnosti od mnogo faktora, uključujući veličinu i oblik bazena, materijale koji se koriste, kao i lokaciju i dostupnost radne snage. Osim toga, cena može varirati u zavisnosti od toga koliko je kompleksan dizajn i dodatni elementi koje želite dodati, kao i od toga jesu li potrebne posebne dozvole za izgradnju bazena.

Ako želite saznati tačnu cenu izgradnje bazena za vaše dvorište, kontaktirajte nas i mi ćemo vam pružiti besplatnu procenu cene koštanja.

No Internet Connection