Ukoliko ste razmišljali da svoje dvorište ulepšate jednim betonskim bazenom, ma koliko da mislite da ste spremni, potrebno je da razmotrite nekoliko ključnih pitanja pre nego što se upustite u taj poduhvat. Iako čitav proces može delovati kompleksno, Pool master će Vam pomoći da se čitav proces izgradnje bazena – od građevinskih radova, preko postavljanja instalacije i opreme, do održavanja bazena, odvija bez problema. Takođe, Pool master će omogućiti prilagođavanje procesa izgradnje i održavanja bazena budžetu, željama i potrebama Vas i Vaše porodice.

Bez obzira u kojoj ste fazi, nesumnjivo je da je bazen značajna investicija i sastoji se iz niza odluka koje treba doneti. Pitanja kao što su: da li praviti skimerski ili prevni bazen, koju oblogu postaviti – lajner ili pločice, koju opremu koristiti – samo su neka sa kojima ćete se susresti.

izgradnja bazena srbija

Lokacija za izgradnju bazena

Pre nego što započnete postupak izgradnje bazena, savetuje se da odaberete najbolju lokaciju za izgradnju bazena. Postoji mnogo faktora koji će Vas voditi ka savršenoj poziciji za započinjanje građevinskih radova. Neka od pitanja koja se tiču lokacije izgradnje bazena su:

  • Da li želite hladovinu ujutro ili popodne ili puno sunca tokom celog dana?
  • Da li želite da bazen bude lociran u blizini kuće ili dalje od kuće?
  • Da li će biti puno dece koja će koristiti bazen?
  • Kakva je lokacija i mogućnost dovoda kanalizacije, struje i vode do mesta gde će biti pozicionirana oprema za bazen?
  • Da li u blizini bazena postoji zelenilo? Ukoliko je odgovor da, budite spremni na veće angažovanje oko čišćenja bazena.

Cena izgradnje bazena i troškovi projekta

Kada razmišljate o izgradnji bazena, savetujemo se da pažljivo definišete budžet i tim budžetom se vodite tokom čitavog procesa izgradnje. Imajte na umu da je za izgradnju bazena preporučljivo imati hidromašinski i građevinski projekat koji predstavlja osnovu na kojoj će se temeljiti čitav proces izgradnje. Ukoliko imate projekat, manja je verovatnoća pojave greške. Naš tim stručnjaka u Pool master uputiće Vas na sve potrebne pojedinosti kako biste bili upućeni u troškove izgradnje bazena.

Image

Proces izgradnje bazena

Sam proces izgradnje bazena, u zavisnosti od njegove dimenzije, može trajati od 30 do 45 dana. Dužina čitavog procesa zavisi, pre svega, od vremenskih uslova, građevinske firme i obima radova koje je potrebno izvoditi. Iz tog razloga, Pool master teži da što preciznije definiše vremenski rok izvođenja radova kako bi se u kratkom vremenskom periodu obezbedilo kvalitetno uživanje u bazenu i njegovim blagodetima.

Da li ste spremni za izgradnju bazena iz snova?

Pool master se dugo godina bavi izgradnjom i održavanjem bazena. Naše usluge su prilagođene različitim specifičnim potrebama i stilovima klijenata, a povoljne cene izgradnje bazena ne umanjuju kvalitet izvedenih radova. Tim koji stoji iza svakog projekta koristi najkvalitetnije materijale za izgradnju bazena koji će trajati dugo godina i pružiti maksimalno uživanje svih članova Vaše porodice.

No Internet Connection